+3289216899

Aziatische avond

Laat je zintuigen reizen door de prachtige landen van Azië met ons speciaal samengestelde 10-gangenmenu

Ontdek de magie van Azië bij Sint Pieter!

🌏🍜 Stap binnen in een betoverende wereld van smaken en culturen tijdens onze exclusieve Aziatische Avond! 🍣🌶️

🎎 Laat je zintuigen reizen door de prachtige landen van Azië met ons speciaal samengestelde 10-gangenmenu. Elk gerecht is een culinaire reis op zich, waardoor je proeft en geniet van de rijke tradities en diverse smaken van het Verre Oosten.

🥢 Ontdek de verfijnde kunst van de Japanse keuken met onze heerlijke sushi en sashimi. Proef de pittige en aromatische gerechten uit de keukens van Thailand, Vietnam en Indonesië. Laat je verrassen door de geheimen van de Chinese keuken, en geniet van de exotische smaken van India.

🌸 Onze getalenteerde chef-koks hebben met passie en vakmanschap elk gerecht bereid om je een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. De Aziatische Avond bij Sint Pieter is niet zomaar een diner; het is een reis door de zintuigen, een viering van diversiteit en een feest van heerlijke smaken.

🕰️ Reserveer nu je tafel en beleef een avond vol smaakvolle avonturen! Of je nu een liefhebber bent van kruidige curries, knapperige tempura of zijdezachte dumplings, er is voor elk wat wils tijdens onze Aziatische Avond.

🌟 Kom en ontdek Azië bij Sint Pieter – waar elke hap een reis is en elke avond een feest van smaken! 🌟

Prijs per persoon: 99,00€