Ontdek ons menu
Suggesties
Geniet van onze à la carte suggesties of laat je verwennen met een heerlijk menu. Hier kan je kiezen tussen 3 of 4 gangen.
Voorgerechten
Gerookte eendenborst
Ganzelever | sinaasappel | sherry & truffel
Ravioli kreeft
Citroenboter
Carpaccio van hert
Walnotenvinaigrette
Hoofdgerechten
Gevulde kwartel
Druif | paddestoelen
Fazant brabançonne
Witloof | cognac | ratte aardappel
Stoverij van hert
Parijse wortel | zilverui | peperkoek
Vispannetje
Herfstcreatie van lekkers uit de zee
Menu 3 gangen
Gerookte eendenborst & ganzelever
Everzwijn, veenbes & croquetinis
Chocolade & karamel
Menu 4 gangen
Gerookte eendenborst & ganzelever
Ravioli van kreeft & citroenboter
Everzwijn, veenbes & croquetinis
Chocolade & karamel
à la carte
Het menu bestaat uit een combinatie van regionale gerechten en typische brasserie gerechtjes. Het menu verandert elk seizoen.
Bites
Paratha
Indisch brood | mango chutney | munt yoghurt | spicy tomaten chutney
Bruschetta
Gegrild zuurdesembrood | San marzano tomaat | grana padano
Nacho’s
Gegratineerd | cheddar | tomaat | rode ui | salsa | guacamole | zure room
Calamares
Verse inktvisringen | aïoli | limoen
Buikspek
Traag gegaard | honig | appelsien
Starter
Franse uiensoep
Bladerdeeg | Gruyère
Carpaccio
Kappertjesvinaigrette | rucola | grana padano
Scampi
Lookboter | spinazie | kerstomaat
Main
Spare ribs
Coleslaw | apple BBQ sauce
Stoverij
Trappist | zilverui | pastinaak
Vol au vent
Mechelse koekoek | kalfsballetjes | champignons
Vol au vent sint pieter
Mechelse koekoek | kalfszwezerik | grijze garnelen
Beefburger
Black Angus beef | cheddar | tomaat | ui
Catch of the day
Dagverse vis creatie van de chef
Zalm
Gestoofde venkel | erwt | citroel & dille saus
Scampi
Lookboter | spinazie | kerstomaat
Massaman curry
No chicken | aardappel
Oosterse kebab
Vegi kebab | spicy mango hummus
Salade
Geitenkaas
Peer | amandel | limburgse stroop
Scampi tempura
Curry | edame | cashew
Steaks
Filet Mignon Belgisch blauw wit 220 gr.
Huisgemaakte boter | gevulde kumato tomaat
Filet pur Black Angus 250 gr.
Huisgemaakte boter | gevulde kumato tomaat
Rib eye
Vraag naar de selectie van de chef
Entrecôte
Vraag naar de selectie van de chef
Desserts
Desserts
Crêpes suzette
Sinaasappel | vanille ijs
Tarte Tatin
Yoghurt, cheesecake & blueberry ijs
Dame blanche
Ambachtelijk vanille ijs | feves manjari 64% chocolade | geslagen room
Kaasselectie
6 soorten selectie van ROK4