Ontdek ons menu
à la carte
Het menu bestaat uit een combinatie van regionale gerechten en typische brasserie gerechtjes. Het menu verandert elk seizoen. Vergeet niet om naar de specialiteiten van de dag te vragen!
Onze gerechten worden geserveerd met frietjes, kroketten, aardappelgratin, puree, pasta of krielaardappeltjes
Asperges
Bruschetta asperges
Gegrild brood | asperges
Asperges op Vlaamse wijze
Ei | hoeveboter
Asperges met gedroogde ham
Duroc ham | 12 jaar gerijpte balsamico
Asperges met zalm
Gerookte zalm | Vinaigrette van Daslook & Karnemelk
Carpaccio van coquille
Gemarineerde asperges | arenkha kaviaar
Varkenshaasje
Asperges | Pickles
Red snapper
Asperges | Oosterse nage
Filet pur
Asperges | Truffeljus
Pad Thai
Asperges | Noodles
Penne Verdura
Asperges | Tomatensaus | Basilicum
Aperitieven
Bruschetta klassiek
Gegrild brood | tomaat | basilicum | parmezaan
Paratha brood
Mango Chutney | Yoghurt Raita | Tomaten chutney
Butcher’s plate “de Laet & van Haver”
Secreto 07 | Enigma | Dolce Zero | Focaccia | Wagyu reuzel
Kroketjes van Secreto 07 ham
Secreto 07 | Pickles mayo
Voorgerechten
Carpaccio van Entrecôte
Coratina grand cru olijfolie | Grana Padano
Huisgemaakte Garnaalkroket
Hollandse garnalen | Romeinse sla | Verse tartaarsaus
Huisgemaakte kaaskroket
Emmentaler | Gruyère | Vacherin | Mosterd dip
Duo van kaas- & garnaalkroket
Remoulade | citroen | witlof & waterkers salade
Tartaar van rund
Arënkha kaviaar | gepekeld eigeel | zure room
Klassiekers
Vol au vent
Belle Flamande kip | Parijse champignons | Kalfsballetjes | salade
Rundstoofvlees
Ierse angus | salade
Oma’s konijn
Konijnenbout | pruimen | spek
Ossetong
Madeirasaus
Varkens
St. Louis cut spare ribs “sticky korean”
Low & slow spare ribs | Koreaanse lak | cole slaw
Steaks
Filet Mignon Belgisch blauw wit 220 gr.
Huisgemaakte boter | gevulde kumato tomaat
Filet pur Simmentaler 250 gr.
Huisgemaakte boter | gevulde kumato tomaat
Entrecôte “Aubrac” 21 dagen dry aged 350 gr.
Huisgemaakte boter | gevulde kumato tomaat
Rib Eye “Rubia Gallega” 350 gr.
Huisgemaakte boter | gevulde kumato tomaat
Vis & Meer
Sliptongfilets à la Meunière
Boter | Peterselie | Kappertjes
Scampi “Thermidor” 8 stuks
Black tiger scampi | kreeftensaus | tomaat | gruyère
Pasta
Spaghetti Bolognaise
Kalfsgehakt | tomatensaus | basilicum
Cannelloni
Ricotta | spinazie | tomatensaus
Desserts
Desserts
Ananas
Oosterse specerijen | passievrucht | munt | limoen
Crème brûlée
Vanille
Dame Blanche of Coupe Advocaat
Kaasplankje 5 soorten
Lunch
Onze lunch serveren we jullie op woensdag, donderdag & vrijdag van 12:00 uur tot 14:00 uur.
Lunch
Croque Monsieur
Croque Madame
Croque Bolognaise
Croque Vol au Vent
Toast roerei
Toast bacon & egg’s
Toast Paddenstoel
Vol au vent
Runderstoverij
Luikse balletjes
Ossetong in Madeirasaus
Stroganoff